Агент от ФБР: Излъгахме за 11 септември

септемвриНеотдавна самия Дик Чейни призна, че е излъгал

Двама бивши агенти от ЦРУ и ФБР взели пряко участие в разследванията преди и след атентата от 11 септевмри разкриват, че САЩ са свързали Ирак с атентата чрез лъжи. Бившия агент от ФБР разкри, че водача на групата похитители от 11 септември въобще не е имал среща с иракска свръзка в Чехословакия, както САЩ твърдяха до сега, което беше основното доказателство, че Ирак стоят зад атентатите.

12 години след атентатите медиите в САЩ вече не носят огромното бреме и натиск от управляващите да манипулират обществеността относно 11.09.2011 САЩ вече постигнаха своята цел и изпълниха своя план за Ирак. Сега Щатите се държат на принципа: „Говори си, не ми пречиш“.

Две от най-големите медии обаче упорито започнаха да излагат истината за  събитията от 11 септември.

Вашингтон поуст излезе с разкрития относно лъжите на вицепрезидента Дик Чейни и факти относно 11 септември и войната  с Ирак.

Пред MSNBC бившия агент Марк Росини разказва за една от най-големите манипулации и лъжи относно атентатите:

„Мохамед Атта (водача на похитителите) беше слаботелесен. Мъжът на снимката, разпространена като среща между него и иракска свръзка в Чехословакия беше много по-едър и няма нищо общо с Атта. Той беше с врат, поне два пъти колкото моя. Това със сигурснот не беше Мохамед Атта. Виждайки тази снимка по телевизията се запитах „истина ли е това, което виждам?! За първи път в живота си хвърлих дистанционното по телевизора“

Медийния гигант MSNBC също разследва тази  лъжа на Чейни.  Тя е основата за свързването на Ирак и оправдаването на последвалата инвазия с атентатите.

Медийния гигант се фокусира над факта, че Чейни и администрацията на Буш изфабрикуват доказателства за връзката между Ирак и атентатите.

Чейни нееднократно използва снимката като доказателство за връзката на Ирак. На нея обаче е заснет човек, който няма нищо общо с водача на атентаторите Мохамед Атта.

Наскоро беше изобличена и друга лъжа на САЩ относно причините поради, които атакува Ирак, които всъщност са част от плана им за доминация в глобален мащаб и в Евразия и установяване на контрол над иракските петролни ресурси и нефт.

САЩ твърдяха, че Саддам Хюсеин притежава биологични оръжия за масово унищожение. Това неотдавна беше опровергано от редица официални лица като държавния секретар Колин Пауъл, началника на генералния щаб – ген. Уилкерсън и много други.

Mandragora.bg

Вижте още: 

Човекът, разкрил измамата на атентата от 11 септември е убит заедно с децата си

инфо: http://alterinformation.wordpress.com

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

 

8 коментара
  1. петя 7 години ago
  2. Анонимен 7 години ago
  3. Анонимен 7 години ago
  4. Анонимен 7 години ago
  5. Milan 7 години ago
  6. Анонимен 7 години ago
  7. Анонимен 7 години ago
  8. Анонимен 7 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.