3 криминални загадки за напреднали

Ако сте фенове на „От местопрестъплението“ или който и да е друг криминален сериал, то тези 3 криминални загадки са специално за вас.

1. Ограбили банка по време на пожар. Човек от охраната разказал как се опитал да спаси торба с пари от огъня. Но точно преди да се излезе от аварийния изход, се навел да си завърже връзката на обувката. Тогава някой го ударил с вратата силно и той загубил съзнание. Когато се събудил, парите ги нямало. Веднага го арестували. Защо?

2. Терорист отвлякъл самолет. Поискал пари и 2 парашута. Когато властите изпълнили условията му, той взел само единия парашут, и скочил. Защо е поискал втори?

3. Част от инструктажа на американските полицейски служители е написан на език, който те не говорят и не разбират. Защо е така?

въпрос

1. Вратите на аварийните изходи се отварят само навън, така че няма как да е бил ударен с вратата, докато е бил вътре.

2. За да може екипажът на самолета и полицията да си мислят, че той ще вземе заложник и да не повредят парашута.

3. Това са инструкциите, които се дават само на хората, обучаващи полицейските кучета. Те са единствените, които ги разбират и знаят какви команди да дават на кучетата.

инфо: obekti.bg

Вижте още:

Елементарната задача, която затруднява повечето студенти от Харвард

Ще познаете ли отговора, който 90% не могат

Открийте 9-те разлики за по-малко от минута

ПЪЗЕЛ, който обърква потребителите. Можете ли да го разрешите?

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.