Британец твърди, че извънземни откраднали колата му (видео)

Space AlienПотресаващата среща на млад мъж от Великобритания с група извънземни впечатли Европа, след като потърпевшият разказа, че марсианците са откраднали колата и палатката му, същевременно похищавайки и любимото му куче.

Сега 37 годишният Ронинс разкрива, че бруталната среща с извънземни е била осъществена през далечната 1992 година, когато бил нападнат от флотилия летящи чинии. Свидетели на грабежа станали двама негови приятели, с които опитали да си направят почивка сред природата. Целият замисъл обаче се провалил, след като марсианците отмъкнали всичко гореописано със светлинен лъч.

„Когато паркирахме колата в парка, тръгнахме да си търсим място за разпъване на палатката. Върнахме се само след 3 до 5 минути, а колата беше изчезнала! А вътре беше моят питбул Роки, както и всичките ни принадлежности. Всичко просто беше изчезнало. Тогава с приятелите ми видяхме силни светлини по върховете на дърветата. Аз помислих, че това са розови фламинга, а моите приятели ги взеха за светулки. Но изведнъж светлините изчезнаха със страшна скорост по посока на небето”, спомня си Робинс.

На другия ден потърпевшите съобщават за случката в полицията, но премълчават за своята невероятна среща с извънземните похитители. Ченгетата веднага се втурват да търсят колата и кучето, но усилията им не се увенчават с успех. Няколко месеца по – късно, Робинс подава сигнал до военното министерство и в писмото си заявява, че е бил ограбен от извънземни. Дори и сега е готов да се подложи на детектора на лъжата.

Медиите във Великобритания разкриват, че този случай е един от хилядите, в които присъстват извънземни. Министерство на отбраната наскоро разсекрети тайни документи по темата, които са съставени от почти 4 500 страници.

Ето още доказателства за съществуването на извънземни:

 

 

инфо: http://skandalno.net

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.