Скоро ще се роди първото козле, отгледано в изкуствена матка

козлеМного е възможно човечеството да се намира на прага на нова ера на невероятни открития, след като японският професор Йошинори Kувабара успя да направи нещо, което доскоро се смята за напълно невъзможно – създаде изкуствена матка, в която отгледа козле, пише за невероятното постижение сайтът 30dumi.eu

Уникалното козле все още няма име и формално дори не съществува, но въпреки това то се превърна в невероятна научна сензация, а снимките му вече обиколиха целия свят, предизвиквайки оправданото изумление на хиляди хора. На снимките проф. Йошинори Kувабара позира със своето необикновено козле, намиращо се в специалното устройство – първата в света изкуствена матка.

Светът вече се приближава към точката, отвъд която човешката репродукция в изкуствени условия ще бъде само технология и бизнес. Неотдавна учени успяха да разработят метод на отглеждане на изкуствена матка, в която планират един ден да отглеждат деца. Те са уверени, че усилията им в тази посока неминуемо ще се увенчаят в крайна сметка с успех, тъй като са убедени, че съзряването на детето извън майчината утроба ще реши не само сериозния проблем с безплодието, мъчещ много двойки, но така също ще бъде и чудесна възможност за други жени да избегнат редица рискове, свързани именно с бременността и раждането.

Прочетете още: 

Най-интересните и странни случаи на раждане в света

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

инфо: http://www.chudesa.net/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. Анонимен 7 години ago
  2. Анонимен 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.