Вътрешен човек прави шокиращи разкрития за ваксините (част 2)

продължение от част 1

ваксинаВ: Какво имате предвид?

О: Например, не се правят дългосрочни изследвания за която и да е ваксина. Последващите тествания не се правят внимателно. Защо? Защото отново се прави допускане, че ваксините не причиняват проблеми. Така че кому е нужно някой да проверява? Отгоре на това, реакцията към ваксината е така дефинирана, че се счита, че всички негативни странични ефекти трябва да се появят малко след ваксинацията. Но в това няма никаква логика.

В: Защо няма логика?

О: Защото ваксината очевидно действа в тялото за дълъг период от време след като е приета. Реакцията е постепенна. Влошаването също може да бъде постепенно. Неврологичните проблеми се развиват с течение на времето. Те се случват в различни условия, дори според анализите на традиционната медицина. Така че защо това да не е случая и при ваксините? Ако химическото отравяне може да възникне постепенно, защо да не може същото да се случи и с ваксина, която съдържа живак?

В: Това ли е което открихте?

О: Да. През по-голямата част от времето ние се занимаваме с взаимовръзки. Взаимовръзките не са идеални. Но ако вземеш 500 родителя, чиито деца са имали неврологични заболявания година, след като са взели ваксината, това би трябвало да е достатъчно да предизвика интензивно разследване.

В: Дали наистина е било достатъчно?

О: Не, никога. Това веднага трябва да ти говори за нещо.

В: Което е?

О: Хората, които правят разследването нямат интерес в оглеждането на фактите. Те допускат, че ваксините са безопасни. Така, когато наистина разследват, те винаги измислят оправдания за ваксините. Те казват, „Тази ваксина е безопасна.“ Но на каква основа правят заключенията си? Те си служат с идеи и дефиниции, които автоматично изключват замърсяване на ваксината.

В: Има много случаи, при които кампания за ваксинация се проваля. Където хората са заболели от това, срещу което са били ваксинирани.

О: Да, има много подобни примери. И там доказателствата са просто игнорирани. Оставяни са настрана. Експертите казват, ако изобщо казват нещо, че това е просто изолиран случай, но в крайна сметка ваксината е предложена като безопасна. Но ако събереш всички кампании за ваксинации, където са възникнали странични ефекти или заболеваемост, ти осъзнаваш, че това НЕ са изолирани случаи.

В: Дискутирали ли сте някога това, за което говорим сега, с колеги, докато все още сте работели в производството на ваксини?

О: Да, дискутирал съм.

Morkadis

В: Какво се случи?

О: Няколко пъти ми беше казано да си мълча. Беше ми ясно показано, че трябва да се завърна към работата си и да забравя опасенията си. На няколко пъти се страхувах. Колегите се опитваха да ме отбягват. Усещаха, че биха могли да им сложат етикет „съучастник“. Всичко на всичко, въпреки това, се държах добре. Направих всичко възможно, за да не си създавам проблеми.

В: Ако ваксините са наистина вредни, защо тогава са давани?

О: Преди всичко, не съществува „ако“. Те са опасни. По-трудният въпрос е да се реши дали те вредят на онези хора, които всъщност нямат външни симптоми. След това се изправяте пред изследване, което трябва да бъде направено, но не е. Учените трябва за вземат проби, за да открият нещо като карта или диаграма, която показва точно какво правят ваксините в тялото от момента на тяхното приемане. Това изследване не е направено.

А относно въпроса защо са давани, можем да си стоим тук в продължение на два дни и да дискутираме всички възможни причини. Както казахте много пъти, по различните етажи на системата хората имат своите мотиви. Пари, страх да не изгубят работата си, желанието да наберат точки, престиж, награди, повишение, погрешен идеализъм, неблагоразумен навик и т.н. Но, на най-високите етажи на медицинския картел, ваксините са с най-голям приоритет, защото те причиняват отслабване на имунната система.

Знам, че това е може би трудно за възприемане, но това е истината. Медицинският картел в най-високия си етаж, не действа с мотива да помага на хората, а да им причини вреда, да ги отслаби. Да ги убие. В един момент от моята кариера имах дълъг разговор с човек, който заемаше висок правителствен пост в една африканска държава. Той ми каза, че е добре запознат с това. Каза ми, че СЗО е лицето на тези интереси за намаляване на световното население. Трябва да кажем също, че съществува тайна организация в Африка, състояща се от различни официални лица, които сериозно се опитват да променят облика на бедността там.

Тази мрежа от хора знае какво всъщност се случва. Те знаят, че ваксините са използвани и се използват, за да унищожат собствените им държави, да ги направят готови за превземането им от глобалистите. Имал съм възможността да говоря с някои от тези хора от мрежата.

В: Президентът на Южна Африка, Табо Мбеки, наясно ли е с тази ситуация?

О: Бих казал, че е отчасти наясно. Може би не е напълно убеден, но е на път да разбере цялата истина. Той вече знае, че HIV е измама. Знае, че лекарствата против СПИН са отрови, които разрушават имунната система. Знае също, че ако проговори по какъвто и да е начин за ваксините, ще бъде обявен за луд. Той си има достатъчно проблеми след позицията си по въпроса със СПИН.

В: Каква е тази мрежа, за която говорите?

О: Тя акумулира в себе си огромна информация за ваксините. Въпросът е как ще бъде реализирана една успешна стратегия? За тези хора, това е трудна задача.

В: А в развитите държави?

О: Медицинският картел има своите ограничения за действие, но и те постепенно изчезват. Главно защото хората имат свободата да подлагат на съмнение лекарствата. Обаче, ако въпросът с избора (правото да приемеш или да откажеш лекарството) не събере достатъчно хора, тези бъдещи проектозакони относно ваксините срещу биологични болестотворни агенти ще спечелят. Сега са важни времена.

В: Фурорът по ваксината срещу хепатит Б изглежда една добра възможност.

О: Да, предполагам. Да се твърди, че бебета трябва да имат ваксина, а след това веднага да се признае, че човек се заразява с хепатит Б от сексуални контакти и използвани игли, е едно нелепо съпоставяне. Медицинските власти се опитват да се прикрият като казват, че всяка година около 20 000 деца в САЩ се заразяват с хепатит Б по „неизвестни причини“ и именно заради това всяко бебе трябва да бъде ваксинирано. Аз оспорвам тези цифри и изследвания, които ги подкрепят.

В: Британският лекар Андрю Уейкфийлд, който откри връзката между ваксината MMR и аутизма, бе скоро уволнен от работата си в една лондонска болница.

О: Да, така е. Уейкфийлд имаше блестящи трудове. Неговите открития за връзките между ваксината и аутизма са впечатляващи. Може би знаете, че съпругата на Тони Блеър се занимава с алтернативна медицина. Има вероятност тяхното дете да не е било ваксинирано с MMR. Блеър наскоро подмина този въпрос в интервюта в пресата и стана ясно, че той просто отказва да отговори на постоянните въпоси относно „личен и семеен живот“. Във всеки случай вярвам, че съпругата му е била заставена да мълчи. Смятам, че при възможност тя поне би казала, че е съпричастна на всички онези семейства, който са обявили публично, че децата им са били силно увредени от MMR.

В: Британските репортери трябва да си пробият път до нея.

О: Те са се опитвали. Но аз мисля, че тя се е уговорила със съпруга си да си мълчи въпреки всичко. Тя би могла изключително да помогне, ако наруши обещанието си. Беше ми казано, че тя е под натиск, и то не само от съпруга си. На нейният пост вече действат МИ6 и британските здравни служби. Това е считано за въпрос на национална сигурност.

В: След като веднъж разбереш медицинския картел виждаш как е свързан с националната сигурност.

О: Това е глобална сигурност. Картелът функционира във всяка държава. Той ревностно охранява неприкосновеността на ваксините. Поставянето под въпрос на тези ваксини е все едно епископ от Ватикана да се усъмни в светостта на причастието на католическата църква.

В: Знам, че една холивудска звезда публично обяви, че ако не се ваксинира, ще трябва да се прости с кариерата си.

О: Холивуд има много силна връзка с медицинския картел. Има няколко причини, но една от тях е, че актьорът, който е известен, може да си спечели огромна слава, ако каже каквото и да е. През 1992 г. бях свидетел на твоята демонстрация срещу FDA в центъра на Лос Анджелис. Един-двама актьори говориха против FDA. Днес би било доста трудно да се намери актьор след онова време, който да е говорил публично против който и да е медицински картел.

В: Какви са настроенията в Националния Здравен Институт?

О: Хората се състезават за пари за изследвания. Последното нещо, за което биха мислили, е предизвикване на системата. Те вече са във вътрешна война за пари. Те нямат нужда от повече проблеми. Това е една много изолирана система. Тя зависи от идеята, че съвременната медицина би спечелила във всяка битка.

Да се признаят систематични проблеми в тази област значи да се предизвика съмнение в цялото предприятие. Следователно може да смятате, че Националният Здравен Институт е последното място, където някой би правил демонстрации. Но вярно е точно обратното. Ако пет хиляди души бяха отишли там да изискат сметка за действителните ползи от тази изследователска система, настоявайки да знаят какви реални ползи са били обявени публично от милиардите изхарчени долари, инвестирани в тази сграда, нещо би могло да се случи.

Искра би могла да бъде запалена. С последващи протести бихте могли да получите всякакъв вид признания. Някои от изследователите биха могли да започнат да издават вътрешна информация.

В: Това е добра идея.

О: Хората в костюми са толкова близо до тези сгради, доколкото полицията би им позволила. Хора в официални костюми, хора в спортни екипи, майки с деца. Заможни хора. Бедни хора. Всякакви хора.

В: А какво ще кажете за комбинираната деструктивна сила на много ваксини, давани на бебета през последните години?

О: Това е пародия и престъпление. Не съществуват истински изследвания в каквато и да е дълбочина, които да са направени по този въпрос. Отново се прави допускане, че ваксините са безопасни и следователно всяка една комбинация от тях е също безопасна. Но истината е, че ваксините не са безвредни. Така потенциалната вреда се повишава като се приемат много от тях за кратък период от време.

В: Тогава настъпва есенната грипна епидемия.

О: Да. Все едно само през есента тези микроби се пренасят в Щатите от Азия. Обществеността приема тази предпоставка. Ако това се случи през април, е лоша настинка. Ако се случи през октомври, е грип.

В: Съжалявате ли, че сте работили всички тези години в областта на ваксинирането?

О: Да. Но след това интервю ще съжалявам малко по-малко. А и работя по други начини. Давам информация на определени хора, когато смятам, че ще я използват добре.

В: Какво е единственото нещо, което искате обществеността да разбере?

О: Че трудната задача за доказване на установена безопасност и ефикасност на ваксините е в ръцете на хората, които произвеждат и ги лицензират за широка употреба. Само това. Това не зависи от теб и мен. А за доказване на това ви трябва добре структурирани дългосрочни изследвания. Имате нужда от подробни проучвания на резултатите. Трябва да интервюирате майки и да обърнете внимание на това, което те казват за бебетата си и какво е тяхното състояние след ваксинация. Трябват ви всички тези неща. А тези неща не се правят в момента.

В: Неща, които никога не са се правели.

О: Да.

В: За да избегнем всякакво объркване, бих искал да обобщя още веднъж усложненията, които ваксините биха могли да причинят – кои от тях и как това се случва.

О: Основно говорим за два потенциални негативни резултата. При първият, човекът се заразява от самата ваксина. Той заболява от това, от което ваксината би трябвало да го защити. Това е така, защото някои модификации на вируса се съдържат във ваксината, с която се започва превантивното лечение. При вторият резултат, човек не се заразява от това, срещу което се ваксинира, но след време, може би по-скоро, а може би не толкова скоро, той развива друго болестно състояние, което е причинено от ваксината. Това състояние може да бъде аутизъм, поне това, което се нарича аутизъм, или да бъде друго заболяване като менингит. Той може и да получи психични отклонения.

В: Има ли начин да се сравни честотата на тези различни резултати?

О: Не. Защото изследванията на постваксинационния период са некачествени. Можем само да гадаем. Ако попитате колко от 100 000 деца са ваксинирани против дребна шарка и колко развиват странични ефекти от ваксината, няма еднозначен отговор. Точно за това говоря. Ваксините се основават на суеверия. А със суеверия не получаваш факти, които можеш да използваш. Получаваш единствено истории, повечето от които са създадени да подсилят суеверието.

Но, от много кампании за ваксинации, можем да сглобим история, която разкрива някои доста обезпокоителни факти. На хората се вреди. Вредата е истинска, тя може да бъде доста задълбочена и да означава смърт. Вредата НЕ Е ограничена до няколко случая, както ни карат да вярваме. В САЩ има групи от майки, които дават показания за аутизма и детските ваксини.

Те излизат пред широката общественост и говорят публично. Те се опитват основно да запълнят празнината, която е била създадена от изследователите и лекарите, които обръщат гръб на истината за ваксините.

В: Нека ви попитам нещо. Ако вземете едно дете, да кажем в Бостън и го отгледате с качествена и пълноценна храна, то спортува всеки ден и е обичано от родителите си, не е ваксинирано против дребна шарка, какъв би бил здравният му статус сравнен със средностатистическото дете в Бостън, което се храни нездравословно, гледа телевизия по пет часа на ден и е ваксинирано против дребна шарка?

О: Разбира се, тук са замесени много други фактори, но бих заложил на по-добрия здравен статус на първото дете. Ако то се разболее от дребна шарка като навърши девет, шансовете му пак биха били по-високи от това на второто дете, което също е прихванало дребна шарка. Определено бих заложил на първото дете.

В: Колко време работихте с ваксини?

О: Дълго време. Повече от десет години.

В: Поглеждайки назад, можете ли да си спомните една основателна причина, за да кажете, че ваксините са успешни?

О: Не, не мога. Ако имах дете сега, последното нещо, което бих позволил, е ваксинация. Бих сменил щата, ако трябва. Бих сменил фамилията си. Бих изчезнал. Със семейството си. Не казвам, че трябва да се стига дотам. Има начини да заобиколиш грациозно системата, ако знаеш как да действаш. Съществуват изключения в правилата, които можеш да декларираш във всеки щат, на база на религиозни и/или философски виждания. Но ако съм притиснат до стената, бих действал.

В: И все пак има деца навсякъде, които приемат ваксини и изглежда са здрави.

О: Ефикасната дума е „изглежда“. А какво ще кажете за всички деца, които не могат да се концентрират над уроците си? Какво ще кажете за децата, които имат пристъпи на гняв от време на време? Какво ще кажете за децата, които имат ментални проблеми? Знам, че има много причини за тези случаи, но ваксините са едната причина. Аз не бих рискувал. Не виждам причина да рискувам. А, честно казано, не виждам причина да позволявам на правителството да има последната дума. Съвременната медицина, от мой личен опит, е в много случаи противоречива. Получаваш едно или друго, но никога и двете.

В: Така стигаме до правилата на играта.

О: Да. Позволете на тези, които искат ваксини, да си ги получат. Позволете на несъгласните с тях да ги откажат. Но, както казах преди това, не съществува поле за игра, ако полето е наситено с лъжи. А когато става дума за бебета, имаш родители, които вземат всички решения. Тези родители се нуждаят от голяма доза истина. А какво ще кажете за детето, за което говорих, че е починало след приемане на DPT? На база на каква информация са действали тези родители? Мога да ви кажа, че е имала огромна тежест. Но не е била вярна информация.

В: PR-ът на медицината, в единодушие с пресата, плашат до смърт родителите със своите страшни сценарии за това, което ще се случи ако децата им не вземат ваксини.

О: Те правят да изглежда така, сякаш е престъпление да откажеш ваксинация. Те го приравняват с това да бъдеш лош родител. Бориш се с това с вярна информация. Винаги е предизвикателство да се изправиш лице в лице с властите. И само ти можеш да решиш дали да го направиш. Отговорност на всеки човек е да вземе решение. Медицинският картел харесва залога. Той залага на това, че страхът ще победи.

* * *

„Д-р Марк Рандъл“е псевдоним на един пенсиониран разработчик на ваксини, който е работил в продължение на много години в лабораториите на големи фармацевтични компании, както и за щатския Национален здравен институт.

Марк се пенсионира през последното десетилетие.

Той казва, че е бил „отвратен от това, което е открил за ваксините“.

Както знаете, от началото на кампанията ми против фалшивите новини, аз започнах атака срещу ненаучни и опасни твърдения относно безопасността и ефикасността на ваксините.

Марк беше един от източниците ми.

Той не говори много с охота, дори и в анонимност, но с настоящия законопроект за задължителна ваксинация с налагане на глоби за криене, той реши да наруши мълчанието си. Той живее спокойно в пенсия, но като много мои дългогодишни източници, го измъчва съвестта по отминалата му работа.

Марк е доста наясно с обхвата на медицинския картел и с неговите цели за намаляване на населението, контрол на съзнанието и общо отслабване на световното население.

(бел. пр.: В последно време наизлязоха много филми с български субтитри по въпроса за истинската същност на ваксините. Някои от тях са: Vaccination – The Hidden Truth, Shots in the Dark, Vaccine Nation и други, които можете да откриете из българската мрежа. Препоръчваме тези филми на хората, които сега навлизат в материята.)

Вижте още: 

10 опасни лъжи за ваксините

инфо: http://zepir.com/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Анонимен 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.