В САЩ продават къща, обитавана от призраци

призракВ град Данмор, САЩ , се продава  много необичайна къща. Според собствениците и, Грегъри и Санди  Лийсън,  домът   „леко е заселен с призраци“.

В съобщение, публикувано в местния вестник се казва, че в двуетажната къща , построена преди 113 година , през нощта понякога се чуват викове, а в огледалото в банята се появява мъртвешко бледо  лице.

Къщата с духове се  продава 144 хиляди долара, но според собствениците, засега никой не е проявил  интерес. „Исках  рекламата да е написана с чувство за хумор. Но, очевидно, това е  грешен маркетингов ход. Засега купувачи не ни търсят, но за сметка на това непрекъснато се обаждат любопитни и ловци на духове- казва 35 -годишният Грегъри , който работи като програмист.


Един от предишните собственици на сградата  казал на жена си , че когато   бил дете,   намерил в мазето на този дом човешки череп. Чувайки тази история, Санди заяви, че отдавна е подозирала, че мазето има  нещо нередно, тя веднъж дори барикадирали вратата, когато чула  някой да щрака там със запалка.

Санди вярва, че в мазето „живее някакъв дух“.  Грегъри не вярва в призраци, но признава , че в къщата понякога се случват странни неща. Според него, ако в близко бъдеще не се намери  купувач, той и съпругата му ще дават къщата под наем на „желаещи да погъделичкат нервите си“.

инфо: http://nepoznato.energetika-bg.com/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.