Възкресяването на хора може да стане реалност в близкото бъдеще

в

Връщането от света на мъртвите може да стане реалност в близко бъдеще, твърди реаниматорът сам Парния от медицинския университет „Стоуни Брук“ в Ню Йорк. До 20 г. ще е възможно пациенти да бъдат връщани към живота почти цяло денонощие, след като са умрели, казва той в интервю за сп. „Шпигел“.


Парния, автор на книгата „Да заличим смъртта“, казва, че дори при сегашните достъпни средства – например охлаждане на тялото до 32-34 градуса, човек може да бъде спасен 1-2 ч, след като сърцето и дишането са спрели.

В бъдеще вероятно ще имаме медикаменти за инжектиране, които ще забавят измирането на клетките в мозъка и други органи. „Възможно е до 20 години да реанимиране хора 12 или дори 24 часа, след като са умрели“, казва той.

инфо: http://www.zajenata.bg

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Yoana 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.