Загадката с разбилото се НЛО в руския град Далнегорск остава неразрешена

нло

В началото на 1986 година в малкия руски град Далнегорск се случва изумително събитие. Хората тъкмо са се прибрали у дома и вечерят, когато забелязват в небето сферичен апарат с тъмнооранжев цвят. Излизайки навън, за да видят го видят по-добре, гражданите осъзнават, че той почти не издава шум и лети над планините. Скоро необикновената машина започва да извършва по-резки движения, след което пада при близкия хълм и се разгрумява.

По време на катастрофата отново не се чул силен шум, но пък се усетила странна топлина. По-късно при оглед на мястото, където е паднала машината, станало ясно, че зоната е покрита с пепел. Въпреки това не изглеждало, като че ли е пламнал обикновен пожар.

Имало нещо много странно в тази история и последвалите изследвания само засилили любопитството на учените. При мястото на инцидента били открили следи и люспи, формирани от материал с необичайни свойства. Но изследователите така и не успели да открият откъде точно идва той.

Дотук обаче странностите не приключват. След падането на летящата сфера много други необикновени апарати били забелязвани в района. Местните алармирали, че те се движат в района на катастрофата, а според учените вероятно са искали да разберат нещо повече за разбилия се кораб.

Но тъй като всички тези летателни апарати изчезвали много бързо, информацията за тях е прекалено оскъдна и объркваща. Факт е обаче, че на следващата година десетки такива машини са видени от над 100 души, сред които и военни.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Знаменитости разказват за срещи с НЛО

Мистерията с НЛО в миньорското градче Далнегорск

Уникални снимки на НЛО от преди ерата на фотошоп

Рокфелер, който искаше да разкрие тайната за НЛО

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.