Загадката с разбилото се НЛО в руския град Далнегорск остава неразрешена

нло

В началото на 1986 година в малкия руски град Далнегорск се случва изумително събитие. Хората тъкмо са се прибрали у дома и вечерят, когато забелязват в небето сферичен апарат с тъмнооранжев цвят. Излизайки навън, за да видят го видят по-добре, гражданите осъзнават, че той почти не издава шум и лети над планините. Скоро необикновената машина започва да извършва по-резки движения, след което пада при близкия хълм.

По време на катастрофата отново не се чул силен шум, но пък се усетила странна топлина. По-късно при оглед на мястото, където е паднала машината, станало ясно, че зоната е покрита с пепел. Въпреки това не изглеждало, като че ли е пламнал обикновен пожар.

Имало нещо много странно в тази история и последвалите изследвания само засилили любопитството на учените. При мястото на инцидента били открили следи и люспи, формирани от материал с необичайни свойства. Но изследователите така и не успели да открият откъде точно идва той.

Дотук обаче странностите не приключват. След падането на летящата сфера много други необикновени апарати били забелязвани в района. Местните алармирали, че те се движат в района на катастрофата, а според учените вероятно са искали да разберат нещо повече за разбилия се кораб.

Но тъй като всички тези летателни апарати изчезвали много бързо, информацията за тях е прекалено оскъдна и объркваща. Факт е обаче, че на следващата година десетки такива машини са видени от над 100 души, сред които и военни.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Знаменитости разказват за срещи с НЛО

Мистерията с НЛО в миньорското градче Далнегорск

Уникални снимки на НЛО от преди ерата на фотошоп

Рокфелер, който искаше да разкрие тайната за НЛО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.