Конспирация: Опитват се да намалят населението на Земята с глад и пандемии

глад

Конспиративните теории, свързани с унищожаването на населението на света, са свързани с допускането, че има план за намаляване на населението на нашата планета. Пренаселването на Земята, изчерпването на природните ресурси и зъл умисъл, са някои от причините, поради които са възникнали тези теории. А силните в света просто са решили да се отърват от „ненужните гърла“ за да гарантират оцеляването си.

Можете сами да решите дали да вярвате в тези конспиративни теории за обезлюдяване на Земята.

1. Пакт за глада

Смята се, че първата конспиративна теория произхожда от Франция през 18 век във връзка с „Пакта на глада“. През този период, в много области има недостиг на хранителни продукти поради лоши метеорологични условия и лошо развитие на селското стопанство. В резултат на това цените на хранителните продукти и други стоки нарастват.

Много от тези, които принадлежали към средната или по-ниска класа, смятат, че аристокрацията или друга сенчеста група регулират цените на зърнените култури, за да контролират нарастващото население. Това довежда до „брашнената война“ – бунтове и въстания в засегнатите райони. В крайна сметка атмосферата на недоверие довежда до Френската революция.

2. Проектът „Човешки геном“

Проектът „Човешки геном“ е голям международен проект за разшифроване на човешкия геном. Съществува теория, че този проект – не е нещо повече от прикритие за евгениците, които разработват методи за премахване на хората, които смятат за „низши“ и неподходящи за тази планета.

Според теорията, крайната цел на проекта е идентифициране и премахване на „лошите гени“ в света. Идентификацията на човешкия геном ще позволи да се създадат биологични оръжия за невидима стерилизация и унищожаването на „низшите раси“.

3. Глобалното затопляне

Самото съществуване на глобалното затопляне е обект на много дебати. Има и такива, които вярват, че кампанията за ограничаване на глобалното затопляне е просто маневра, за да се изпълни програмата за обезлюдяване.

Според теорията, кампанията в полза на намаляването на изкопаемите горива и вещества, вредни за околната среда, намалява производството и енергията в световен мащаб.

Такъв глад и бедността, създадени от човека, ще доведат до световен геноцид и унищожаване на световната икономика, което ще улесни въвеждането на нов световен ред.

4. Пандемии

Склонни сме да мислим, че пандемиите са естествено срещащи се огнища на заболявания, които съществуват от незапомнени времена. Само че има една теория, според която пандемиите нямат естествен произход, а в действителност са опит да се унищожи населението на Земята.

Morkadis

Например се твърди, че испанският грип, който предизвиква смъртта на милиони хора в периода 1918-1920 г., не е нищо повече от схема за намаляване на населението на света.

Нещо повече, всички огнища на болести, включително свинския грип и Ебола, се считат за изкуствени заболявания, създадени от тези, които искат да се намали населението на света.

5. Скрижалите на Джорджия

Тези скрижали, наричани и американския „Стоунхендж“, са паметник, чиито произход и предназначение са загадка.

Извисяващата се структура, която се намира в Елбърт, Джорджия, САЩ, съдържа 10 заповеди, написани на осем различни езика, за които се смята, че трябва да се следват за благото на човечеството.

Според друга теория паметникът е ръководство за подбудителите на изтребването на населението на света. Така в първата заповед се казва, че населението на Земята не трябва да надвишава 500 милиона, за да „остане в постоянно равновесие с природата.“

Също така, поддръжниците вярват, че другите заповеди също подкрепят сценария за нов световен ред.

6. Извънземните

Според защитниците на тази теория, Новия световен ред, илюминати и други организации са просто марионетки в ръцете на извънземните, които искат да се приложи план за обезлюдяване. По този начин унищожаване на населението на света ще им помогне да се намали съпротивата, когато дойде времето да завладеят света.

Предполага се, че хората, които работят с тях, ще бъдат спасени или възнаградени за усилията си.

Привържениците на тази теория смятат, че извънземните работят с тези хора още от времето на нацистка Германия, като и предоставят технологии за поробване на останалата част от света. Когато планът се проваля, извънземните се покриват и започват да работят с други тайни групи за да унищожат населението на света.

7. Филмът „Soylent Green“

Във филма „Soylent Green“, заснет през 1973 г., действието се развива през 2022, където е показана Земята с изчерпани природни ресурси и пренаселеност. По това време най-богатите хора живеят в уединени анклави и контролират всичко, а останалите живеят в бедност, глад и замърсяване.

Единственото нещо, което ги поддържа, е серийно произвеждан търговски продукт на една голяма корпорация, наречена „Soylent Green“. В края на историята детектив, който работи по случай на убийство, констатира, че „Soylent Green“ се прави от телата на мъртви хора, което се пази в тайна от силните в света.

Независимо от факта, че това е само един филм, има теория, че „Soylent Green“ е намек за нашето бъдеще и схемата, която ще ни подготви за неизбежното: да станем храна за други хора.

8. Кодексът Алиментариус

Създаден е от Организацията за прехрана и земеделие (FAO) и Световната здравна организация (СЗО) през 1963 г. и е набор от стандарти за безопасност на храните, които страните могат да следват.

Според теорията на конспирацията, кодексът е всъщност план за унищожаване на населението на света чрез контрол върху световните хранителни ресурси.

Кодексът насърчава разпространението на генетично модифицирани храни, вместо естествени и постепенно отказване от витамини и минерали. Предполага се, че крайната цел е смъртта на 3 милиарда души чрез недохранване и разпространението на болести, свързани с начина на живот.

9. Измиране на бялата раса

Според още една конспиративна теория белите хора един ден ще умрат. Както и в теорията за „черния геноцид“, за този сценарий има голямо разнообразие от методи, като например контрол на раждаемостта, смесени бракове, насърчаване на притока на мигранти.

Не е изненадващо, че към тези становища се придържат тези, които принадлежат към групата на вярващите, че сливане с друга нация ще доведе до изчезването на бялата раса.

10. Нетрадиционната ориентация

Друга теория за обезлюдяването е използването на хората с нетрадиционна ориентация за да се намали населението в света.

Пропагандата на такъв начин на живот допринася за обезлюдяването, като предотвратява размножаването и продължаването на човешкия род. Също така се смята, че феминизмът е злонамерен опит за намаляване на населението на планетата.

инфо: 168chasa.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.