Тези лесни ритуали със свещи изпълняват желания

свещ

Освен че е красива и създава невероятен уют, свещта е един от най-силните атрибути на магията. В доста култури по света се смята, че с нейна помощ може да се извършват заклинания и да се изпълняват желания.

Тя помага да се пречисти домът от негативна енергия, лекува депресията и безсънието.

Съществуват специални ритуали със свещ за изпълняване на желания. Вие също можете да ги направите и да постигнете чудеса.

Уединете се в затворено помещение, със спуснати завеси, на тъмно. В стаята трябва да има маса и мек фотьойл. Поставете в центъра на масата запалена восъчна свещ и сложете фотьойла на разстояние не по-малко от половин метър от края на масата.

Седнете спокойно на него, в удобна за вас поза, отпуснете се и гледайте пламъка на свещта около 7 минути, като напълно съсредоточите вниманието си върху него. Постепенно ще започнете да усещате приятно отпускане, трепет по тялото и погледът ви неволно ще остане прикован към свещта.

След като изтекат седемте минути, можете да продължите, ако желаете. Добре е това упражнение да се прави вечер, преди сън, пише“Журнaл“.Основният цикъл трае седем дни.

Упражнението има пречистващо и релаксиращо действие, лекува главоболие и заболявания на нервната система, разваля урочасвания.

Ако искате да се изпълни ваше желание, най-добре се възползвайте от разноцветни свещи.

Червената свещ е подходяща за любовни желания.

Като гледате пламъка на зелена свещ, мислете за пари и сделки.

Жълтата свещ носи в себе си енергетиката на слънцето. Тя помага при депресия и апатия.

Пред запалена кафява свещ е добре да се пожелава семейно щастие и благополучие.

Синята свещ помага в ученето.

Лилавата активизира защитните сили на организма и човек става неуязвим за чужди магически въздействия.

Morkadis

Бялата свещ може да ви помогне да изчистите дома си от енергийното замърсяване. Просто запалете свещта и обиколете дома си с нея в ръце.

инфо: prekrasna.bg

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.