Шаманизъм: 20 правила за щастлив живот

щастие

Много от нас биха искали да имат свръхестествени сили. Правилата на живота на шаманите ще ви помогнат да намерите тези вътрешни сили. Или просто да станете по-щастливи – живеейки в хармония със себе си и със света.

Шаманите съществуват от древни времена като отделна каста от хора. Те са уникални с това, че са свързани с природата и да притежават тайни знания, получени директно от духовете и самата Вселена. Но всеки може да развие такива способности чрез редовна практика. Затова днес хората се обръщат към екстрасензи за помощ и изцеление.

Своите свръхествествени сили шамани получават по рождение.

Правилата на живота и равновесие със света

Най-основният принцип, по който живеят шаманите – това е принципът на доброто. Те се стараят не просто да не причиняват вреда на хората, а да не отмъщават за злините. Тяхната мъдрост ни учи да бъдем безразлични към злото, което ни се причинява. Защото след като чука на врати, които не се отварят, злото само ще престане да идва при вас.

Задължително отговаряйте на доброто с добро. Защото, когато ви дават нещо, обикновено искат да им се даде друго в замяна. Когато правите добро със своите ръце, вътре във вас се появява прекрасно чувство, което искате да почувствате отново.

Правилната реакция на лошите пожелания по адрес – това е мислено пожелание за добро. Така ще бъдете в състояние да неутрализирате заплахата, а в същото време да подобрите и собствената си съдба. Дори и към най-неприятните хора се опитвайте да се държите търпеливо. В края на краищата, вие не знаете каква роля ще играе този човек: да се предскажат превратностите на живота е трудно.

Старайте се да бъдете щастливи и да радвате другите. Защото да тъжите и да вдигате ръце е по-лесно от намирането на радост в живота. Оптимизмът, всъщност, е доста заразителен, затова вие ще можете да предавате и на другите своята позитивност.

Не рискувайте живота си, когато това не е оправдано. Разсъдителността е вашият постоянен помощник.

Преди да мислите как да промените нечий характер, опитайте се направите това със себе си. Малко вероятно е, че ще ви бъде лесно.

Миналото – това е, което вече е отминало. Не го възхвалявайте – достатъчно е да уважавате миналото. Постоянното връщане към миналото не е най-добрият начин за въздействие върху вашата съдба.

Магически правила на шаманите за привличане на късмет в живота

Не изхвърляйте нищо в затворени водоеми, тъй като в тях водата не циркулира. Вие можете да се застоите на едно място и да престанете да се развивате и да се усъвършенствате.

За да възстановите силите си след тежък ден, включете спокойна музика, която да ви отпуска. С нея ще можете да възстановите увредената си аура.

Morkadis

Събирайте камъни, които лежат на брега на река и с техните води се мийте. Те са пълни с енергия, която са попили от движението на вълните. Ако ги подържите в ръцете си, вие ще почувствате прилив на енергия и сила.

През пролетта е желателно да се събират пъпките на растенията. В тях се съдържа много енергия и се концентрират всички най-полезни вещества, които дървото изсмуква от земята.

За енергийно очистване е необходимо само едно: достатъчно е веднъж да ви намокри топъл летен дъжд. Това дори може да ви повиши настроението и да ви обгърне полъх от добри спомени от детството.

Огромен положителен заряд с енергия за цялата година можете да получите, ако се изкъпете в деня на лятното слънцестоене. Така ще поддържате връзка с предците си и ще направите нещо полезно за себе си.

Това са правилата на живота на шаманите, те със сигурност ще ви помогнат да бъдете по-щастливи и да постигнете хармония с природата.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.