Жириновски хвърли обвинения: САЩ причиниха наводненията в Русия, използвайки климатично оръжие

харпКолоритният руски политик Владимир Жириновски обвини САЩ за жестоките катастрофални наводнения в руския Далечен Изток. Според него американците оказват въздействие върху природните явления.

По думите му „климатично оръжие има и в Русия, и в САЩ“.

„Но както винаги ние сме в отбранителна позиция, както винаги ние се боим да правим това. Основно климатичното оръжие се използва от американците, което те и демонстрираха – например в Сочи. Далечният Изток беше своеобразна репетиция, за да вложим там огромни пари, а тук – за да се провали олимпиадата“, заяви Жириновски в ефира на „Русской службы новостей“.


Лидерът на ЛДПР (Либерално-демократическата партия на Русия) подчерта, че Русия има всички възможности за отговор на тази „климатична“ агресия от страна на САЩ. „Никой обаче не издава заповед. Ако има заповед – нашите хора ще я изпълнят. Ние можем и земетресение да предизвикаме, и цунами“, твърди Жириновски.

По думите му въздействие върху климата на Русия се осъществява в рамките на проекта HAARP (американски

жириновски

Владимир Жириновски

научноизследователски проект по изучаване на йоносферата и полярните сияния) на Аляска.

„Разбира се, те нарочно го приближиха до нас. Царят е глупак – продал е Аляска без да мисли за последствията. А сега от тази земя те спокойно предизвикват в Русия ту наводнения, ту суши“, заявява политикът.

По-рано се появи информация за закриването от началото на май 2013 г. на проекта HAARP, който по мнението на много експерти, може да влияе върху климата. В същото време Далечния Изток вече от месец и половина се намира в извънредно положение заради катастрофалните наводнения. От стихията много домове останаха под вода, пострадаха повече от 100 000 човека, но животът там започна постепенно да се нормализира.

инфо: http://www.epochtimes-bg.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

 

Един коментар
  1. Анонимен 11 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.