Какво влияние оказват 4-те основни елемента върху живота ви

елементи 1

Всеки знак на зодиака се управлява от огън, земя, въздух или вода – три знака принадлежат към всеки един елемент. Естествено, управляващият елемент на знака има голямо влияние върху неговата личност и поведение. Огнените са страстни и топли, земните знаци са разумни и упорити, въздушните знаци са добродушни и безгрижни, и водните знаци са интуитивни и съпричастни.

Докато повечето хора  най-вероятно се съсредоточават върху елемента на техния слънчев знак (знака, чийто хороскоп четете), разчитането на рождената ви диаграма може да разкрие колко важни са всичките четири елемента за изграждането на личността и поведението ви. Може да откриете, че управляващият елемент на слънчевия ви знак е втора цигулка на друг елемент.

Както може би вече знаете, рождената ви графика показва къде са разположени всички небесни тела (планети, астероиди и др.) , във връзка с знаците на Зодиака,в момента, когато сте родени. Когато  използвате диаграмата си за намиране на луната, изгряващите и други планетарни знаци, потърсете определени модели. Някои хора ще видят, че имат стелий (стелиум) концентрация на три или повече планети в един знак) или че повечето от разположенията им се намират в знаците на един и същ елемент.

Например, когато съм се родила, доста планети са се намирали в земни знаци (по-точно пет). Така че доминиращият ми елемент е Земята – и това много засяга живота ми. Макар че имам няколко планетарни разположения във водни и въздушни знаци, аз се държа, като цяло, като обучен земен знак. Обожавам правилата, жадувам за подреденост, и рядко действам импулсивно.Помислете за това по този начин: Ако всичките четири елемента са  различни мои приятели и ми предлагат съвети за това как да живея живота си, земята ще бъде най-силният, най-настоятелен от тях.

Разбира се, не всеки има доминиращ елемент. Всичко зависи от дейността на планетите, когато сте се родили. Но ако винаги сте се чудили защо поведението ви се различава драматично от това, което се очаква от вашия слънчев знак, винаги е добра идея да проверите цялата си рождена графика.

Може да откриете, че, въпреки че сте родени под въздушен знак,  имате разположения на планети в огнени знаци – и изведнъж вашия темперамент  и динамо-подобна енергия придобиват малко повече смисъл и яснота.

Не сте сигурни кой е вашият доминиращ елемент, или дали имате такъв? Можете да разберете тук.

инфо: beu.bg

Вижте още:

Коя е тайнствената зодия Паяк и какви са хората, родени в нейния период?

За всички, които имат Слънце или Асцендент в знак Скорпион

Пет зодии, за които 2018 ще бъде вълшебна

Кои са подвижните знаци и каква е съдбата им

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.