Лесна магия с топяща се вода сбъдва желания

вода

Във всяка жена живее богиня. В миналото хората са били наясно с огромния запас от специална енергия, която представителките на нежния пол притежават, но в днешно време дамите пренебрегват силите си или ги влагат в несъстоятелни начинания.

И макар днес до нас да достигат малки частици от вълшебството, на което са били способни нашите предшественици, все още сме в състояние да вършим чудеса само с мислите си. Така например, ако съпругът ви има някакви проблеми в работата, можете да му помогнете със силата на съзнанието си.

Просто, докато гладите ризата му сутрин, се настройте на положителна вълна и си представете като уредът изглажда не само плата, но и всички трудности. Ако сте били напълно искрени и съсредоточени в желанието си, любимият ви ще успее да преодолее перипетиите.

Съществува обаче и обратната зависимост. Ако нашият партньор ни е ядосал и сме започнали да готвим, докато таим негативна енергия към него, бъдете сигурни, че това ще му причини беди и заболявания. Затова се старайте по-бързо да се освобождавате от лошите емоции и никога не се заемайте с творчески дейности, докато ги носите в себе си. В противен случай несъзнателно ще активираме черна магия.

Разбира се, едва ли това е целта на жените. Повечето от нас се стремят към хармонични отношения с половинката си и всячески се опитват да закрилят своето семейство. А в това начинание най-мощен помощник на дамите е топящата се вода.

Този вид течност може да пречисти тялото ви и да привлечете в живота си късмет, здраве, благополучие и щастие. За целта трябва да направите един лесен ритуал. Просто вземете пластмасова бутилка и върху нея залепете лист, на който сте написали това, което желаете. Не е нужно да сте отбелязали конкретно желание.

Достатъчно е просто да сте изписали страст, любов, хармония или друго общо определение на вашия копнеж. След това напълнете бутилката с вода и я оставете във фризера, докато се залети.

После я извадете, оставете я да се разтопи и я изпийте на малки глътки, представяйки си как вашето желание се сбъдва. Ако молбите ви са били чисти, искрени и благородни, те ще се сбъднат рано или късно.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Златен берил – камъкът, с който се развалят черни магии

Универсални ритуали за сбъдване на желания и успехи

Изгонете злото от дома със захар

Във всеки пръстен има мъничко магия

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.