Летящите чинии идвали от недрата на Земята

нло

Летящите чинии не са кораби на пришълци от други планети, съобщава esoreiter.ru. Изданието цитира уфолози, които смятат, че е възможно да идват не от Космоса, а от подземни царства или от паралелни светове.

Американският философ Терънс Маккена пък казва, че е важно да сме подготвени за среща с извънземни и да не се страхуваме от това. Някои уфолози пък твърдят, че на Земята има представители на 70 извънземни цивилизации.

От хилядолетия те наблюдавали развитието на човечеството, а древните народи са ги описвали като ангели, богове и дяволи. Възможно е и небесната колесница на славянския бог Перун да е НЛО.

инфо: klassa.bg

Вижте още: 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.