Художничка от Варна е обсебена от демон (видео) (част 1)

a1Майка от Варна твърди, че голямата й дъщеря е обладана от зъл дух на име Ибрахим. Жената настоява екзорсист да извърши ритуал за прогонване на демона.

Момичето рисувало от дете, а с картините си е печелила много награди. Оженила се за художник и двамата отишли на работа в чужбина. Част от картините, създадени от тях, са на религиозна тематика и са сатири на образи от християнската митология.


Една сутрин през 2008 г. се обадила на майка си по телефона и й казала, че образът й в огледалото има рога. Обяснила, че я болят очите и главата. Съпругът й я завел в болницата, няколко лекари я преглеждали, направили й различни изследвания и заключенията били, че жената е здрава.

Върнала се в България, легнала на леглото и отказала да яде и да става. Понякога говорела с мутирал глас, нападала и да обиждала. Станала 35 кг и трябвало да постъпи в болница, където била лекувана от анорексия.

Майката опитала всички рецепти за прогонване на злия демон – тамян, молитви, чесън. Но нищо не помогнало. Твърди, че единствената й надежда сега е екзорсистът. А самата процедура ще бъде показана във „Фронтова линия“ през следващата седмица.

„Исках да снимам екзорсизъм в нашия, балканския бит. Нещо истинско. Признавам, че ме беше страх. Това беше най-страшното, което съм снимал. “ Това заяви водещият на „Фронтова линия“ Мартин Карбовски.

инфо: http://tv7.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

10 коментара
  1. Maglor 11 години ago
  2. Maglor 11 години ago
  3. ivanka nikolova 11 години ago
  4. Demeo 11 години ago
  5. ismail 10 години ago
    • EVGENI DEMIREV 4 години ago
  6. Mila 10 години ago
  7. Mila 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.