Художничка от Варна е обсебена от демон (видео) (част 1)

a1Майка от Варна твърди, че голямата й дъщеря е обладана от зъл дух на име Ибрахим. Жената настоява екзорсист да извърши ритуал за прогонване на демона.

Момичето рисувало от дете, а с картините си е печелила много награди. Оженила се за художник и двамата отишли на работа в чужбина. Част от картините, създадени от тях, са на религиозна тематика и са сатири на образи от християнската митология.


Една сутрин през 2008 г. се обадила на майка си по телефона и й казала, че образът й в огледалото има рога. Обяснила, че я болят очите и главата. Съпругът й я завел в болницата, няколко лекари я преглеждали, направили й различни изследвания и заключенията били, че жената е здрава.

Върнала се в България, легнала на леглото и отказала да яде и да става. Понякога говорела с мутирал глас, нападала и да обиждала. Станала 35 кг и трябвало да постъпи в болница, където била лекувана от анорексия.

Майката опитала всички рецепти за прогонване на злия демон – тамян, молитви, чесън. Но нищо не помогнало. Твърди, че единствената й надежда сега е екзорсистът. А самата процедура ще бъде показана във „Фронтова линия“ през следващата седмица.

„Исках да снимам екзорсизъм в нашия, балканския бит. Нещо истинско. Признавам, че ме беше страх. Това беше най-страшното, което съм снимал. “ Това заяви водещият на „Фронтова линия“ Мартин Карбовски.

инфо: http://tv7.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

9 коментара
  1. Maglor 7 години ago
  2. Maglor 7 години ago
  3. ivanka nikolova 7 години ago
  4. Demeo 7 години ago
  5. ismail 6 години ago
  6. Mila 6 години ago
  7. Mila 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.