Любовни гадания у дома

любовна магия

Любовта е една от темите, които вълнува всеки човек на тази земя. И това е напълно разбираемо – все пак намирането на подходяща половинка стои в основата на нашия живот. Но докато едни имат успехи на любовния фронт и бързо са намерили сродна душа, за други нещата не стоят точно така.

Много личности препускат от връзка във връзка, но така и не остават удовлетворени от това, което може да им предложи противоположния пол.

Трети са се опарили от предателство на любим човек и в момента ги е страх отново да подарят сърцето си на някого. Четвърти пък, колкото и да се опитват да привлекат нечие внимание, така и не успяват.

Ако и вие сред хората, които страдат от любовни несполуки, не бързайте да се отчайвате. Със сигурност бъдещето ви е приготвило изненади, а за да ги научите предварително, е достатъчно да си послужите с някое от следващите любовни гадания. Те са простички за изпълнение и всеки от нас може да ги направи сам у дома.

1. Гадаене с листчета

Това гадаене е подходящо за тези от вас, които имат двама или повече почитатели, и не могат да изберат само един между тях. За да го изпълните, трябва да дочакате момента преди лягане вечер. Напишете името на всеки един от претендентите ви върху отделно листче, след което сгънете хартийките и ги поставете под възглавницата. Преспете една вечер и когато станете на сутринта, изберете си едно от листчетата. Името, което е написано вътре, ще бъде на човека, най-подходящ за ваш партньор.

2. Гадаене с книга

Ако имате библиотека с много четива, намислете си три числа. Първото ще ви покаже коя по ред книга от полицата да вземете, второто ще ви насочи на коя страница да я отворите, а третото – на кой ред точно да спрете погледа си. След това прочетете внимателно какво е написано на това място в книгата – именно то ще ви подскаже какъв ще е вашият любовен живот в бъдеще.

3. Гадаене с животни

Застанете на прозореца си и гледайте какво животно ще мине най-напред пред вас. Ако мине куче, то скоро ще срещнете предан и отговорен партньор. Ако видите птица, ще си имате работа със свободолюбив човек, който ще обича приключенията. Ако забележите котка, ще имате романтични отношения с личност, отличаваща се със сложен характер. Ако видите друго животно, то вероятно бъдещето ще ви срещне с лице, което е непредсказуемо. В случай че не мине никакво животно в близкия половин час, това е знак, че скоро няма да имате нова любов.

4. Гадаене с обувка

Препоръчително е този ритуал да се изпълни с бяла обувка от левия крак, която не е стара. Застанете рано сутринта с лице към прозореца и хвърлете обувката зад гърба си. След това вижте в каква позиция е паднала. Ако върхът ѝ е насочен към вратата, това означава, че ви предстои да се задомите. В противен случай не ви очаква скорошна женитба.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.