Срещу Израел е подаден иск в Международния наказателен съд за принудителни ваксинации

pixabay.com

Заведено е дело пред Международния наказателен съд срещу израелското правителство за нарушаване на Нюрнбергския кодекс – насърчаване към масово участие на хора в медицински експеримент – ваксинация с нов тип лекарство, пише pogled.info

Жалбата е подадена от сдружение „Анаша Емет“, което заяви, че спрямо гражданите се упражнява много силен натиск.

В същото време ваксината на „Файзер“ е получила разрешение само за спешна употреба, а нейният дългосрочен ефект и безопасност са неизвестни (дори американските власти признават това). Отбелязва се, че досега никога преди не е била използвана масовата имунизация с въвеждането на синтетична матрична РНК в тялото.

Предишните ваксини се основават на въвеждането на отслабен патоген. Тоест върху хората се изпитват нови технологии, без да ги информират за това. Те си мислят, че това е обичайна ваксина. Това нарушава един от принципите на Нюрнбергския кодекс – съгласие за участие в медицински експеримент.

Друго грубо нарушение е споразумението между „Файзер“ и израелското правителство, че информацията за действителните резултати от ваксинациите ще бъде класифицирана, а в замяна корпорацията ще доставя приоритетно ваксини на Израел. Всъщност жителите на страната са се превърнали в „опитни зайчета“, според делото. Третото нарушение е, че не са предложени алтернативни лечения, така че човек да може да избере дали да инжектира ваксината или да използва друго средство.

Властите крият това, умишлено създавайки атмосфера на страх и принуда. Също така властите не публикуват доклади за броя на починали или пострадали на ваксината. Освен това Министерството на здравеопазването на страната открито признава, че 41% от ваксинираните полицаи, военни, образователни и медицински работници страдат от сериозни странични ефекти. От друга страна, има силен натиск върху гражданите. Например, сдружението на производителите заплашва да изпрати всеки служител, който не е ваксиниран, в неплатен отпуск. На неваксинираните е забранено да посещават обществени места, заплашени са да не им изплащат обезщетения за безработица.

Много публични личности открито призовават за наказание за неваксинираните. И парламентът прие закон, създаващ черен списък на неваксинираните. Всичко това противоречи на Нюрнбергския кодекс и израелското законодателство. Ищецът изисква „незабавно да се спре медицинският експеримент и ваксинацията на израелски граждани“ и да се спрат всички дискриминационни процедури. Той се позовава на решението на Европейския парламент относно изключително доброволния характер на ваксинацията. По-рано писахме, че след началото на ваксинацията в Израел, смъртността рязко се е увеличила. Нюрнбергският кодекс е международен документ, уреждащ принципите на провеждане на медицински експерименти върху хора. Той е разработен и приет след Нюрнбергския процес през 1947 г.

източник: pogled.info

Вижте още:

29 починаха след ваксинация срещу COVID-19 в Норвегия

Парадокс в Израел: Все повече новозаразени на фона на масовата ваксинация

Поредица от инциденти с ваксината на „АстраЗенека“, поставят безопасността ѝ под въпрос

Обезсмисля ли се ваксината заради мутациите на COVID-19?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.