Шумерите летели в Космоса преди 7000 години

9

Иракски министър твърди, че шумерите са открили и посетили Плутон с космически кораби преди хиляди години.

Министърът на транспорта на Ирак Казем Финджан (Kazem Finjan) заявил пред журналисти, че древната цивилизация е построила първия космодрум в света в Ирак 5000 години преди новата ера.

Шумерите представляват първата голяма човешка цивилизация, съществувала на територията на Ирак и достигнала своя пик от 2700 до 2400 г. пр.н.е.

Изданието The New Arab пише, че според иракския министър Финджан космодрумът е служил като място за усвояване на Космоса, а Плутон е бил открит от шумерите в резултат на космически пътешествия.

В подкрепа на твърденията си министърът призовал аудиторията да се запознае с творчеството на експерти, което хвърля светлина върху информираността на шумерите за Слънчевата система.

инфо: drevnite.com

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.