Професор Лъчезар Филипов: Извънземните ни пазят да не се избием

професор

Проф. Лъчезар Филипов
Снимка: http://www.vsekiden.com/

Проф. Филипов, твърдите, че извънземни цивилизации не само съществуват, но жители на нашата планета са имали тайни срещи с тях. Кое ви дава основание за това?

Мои колеги от изследователския институт „Сети“ прогнозират, че до 25 години ще имаме преки доказателства за живот на други планети. Това ще стане на базата на изследванията на телескопа „Кеплер“, който откри 800-900 планети от типа на Земята в нашата галактика. В последните няколко години по-големите страни – САЩ, Англия Франция, отвориха секретни документи, в които се споменава за контакти на техни правителствени представители с извънземни. Това беше публична тайна, премълчавана дълго време, включително и срещи на американците с тях на Луната. Човекът, който създаде програмата „Аполо“- Пол Браун, малко преди да умре, покосен от рак, казва: „Ние срещнахме там една цивилизация, много по-мощна и развита от нашата“. Не знам защо, но през 1972 г., след приключването на програмата, той е отстранен от НАСА.

Странно е, че вместо да се впрегнат всички усилия за контакт с чужди цивилизации, това се осуетява. Защо?

Версията, която се разпространява – че едва ли не идеята е да се пази психиката на човечеството, е абсолютна глупост. На 20 декември 1954 г. в една военна база ген. Дуайт Айзенхауер с част от своето правителство се среща с няколко раси на извънземни, с които се договорят, че ако американското правителство позволи опити на пришълците на Земята, те ще предоставят определени технологии. Договорката с така наречените „сиви“ е документирана, на тях пък е разрешено да правят опити с хора. След това Америка за 1-2 години прави технологичен скок – със стелт технологии, микропроцесори, ядрени реактори. В разсекретени документи се обяснява как да се използват знанията на извънземните в борбата срещу Съветския съюз.

Дали извънземните правят експериментите си с нас тук, на Земята, или на други планети?

Ами тези отвличания на хора са за това. Има свидетелства, че с тях се правят изследвания на биологията, психиката на човека.

Т.е. някои от изчезналите хора, издирвани от полицията, не са жертва на престъпници, а са прибрани от чужди цивилизация за опити?

Мисля, че изчезващите служат за резервни части, но не за извънземните, на тях не им трябват нашите органи. Ние сме на нивото на касапите в момента и нека не обвиняваме други цивилизации.


Откога датират контакти с други цивилизации?

Отдавна сме в контакти с тях и те се крият от 1947 година. Контакти може би е имало и във фашистка Германия, защото технологията, използвана за т.нар. дискови летателни апарати, са получени от някого. Артефактите доказват, че сме посещавани много пъти – и в Египет, и при маите. Тогава са направени толкова неща, които няма как да са сътворени от човешка ръка. На Великденските острови паметници показват хора, които никога не са живели там. В Латинска Америка има паметници на хора с бради, а индианците нямат бради.

Задължително ли е чуждият разум да е по-напреднал от нашия? Може пък ние, на Земята, да се окажем по-напредналите?

Не, дори самият факт, че извънземните са кацнали и са дошли до нас, е достатъчен, за да се каже, че са по-добри от нас. Ние с нашите технологии не можем да излезем от Слънчевата система за един човешки живот, а те долитат от далечни звезди. Тогава можем ли да сравняваме нашите каруци с техните ракети?

Непрекъснато се говори, че те са сред нас, което вече стана почти клише.

Те съществуват около нас, но ние не ги виждаме. Вижте как мравките и пчелите си общуват с миризма, но те нас не ни разбират, защото ние общуваме по друг начин. Едно пустинно раче вижда много повече неща от нас, защото му е нужно.

Morkadis

Те нас не ни разбират и може би не ни възприемат като същества. Може би извънземните са толкова далеч от нас, че ни влияят на психиката така, че да не ги виждаме. Наскоро дадох пример с хипноза – могат да ви убедят да не помните и да не виждате определена физиономия и няма да я виждате. Вие няма да срещнете този човек, защото е изтрит от вашата библиотека за образи. Така извънземните могат да седят до вас и вие да не ги виждате. Човешката психика е толкова ограничена, че от тези 500 млрд. неврона в главата ни, които работят като свръхмощен компютър, ползваме едва 15 000. Т.е. някой ни затваря очите, създава ни параван да не виждаме света около нас. Ако ни се отворят очите, сигурно ще се шокираме, защото светът ще изглежда съвсем различно.

Когато излетяха първите ракети и започнаха да гледат Космоса в рентген, се оказа, че Земята изглежда коренно различно, а най-слабо светещите звезди са най-мощни и най-ярки. В същото време нашето Слънце почти не се вижда в рентген. Но ние сме си хуни и канибали. Ако ни дадат ластик, правим прашка, за да се бием.

Кажете нещо повече за откритите от „Кеплер“ земеподобни планети.

„Кеплер“ откри около 5000 планети. Но ако говорим за тези 800 планети – те се намират в т.нар. Зона на живот – нито далеч, нито близо от Звездата, около която се въртят. На тях може да има температура от минус 10 до 50 градуса и има течна вода. Но нали знаете, че най-близката земеподобна планета се намира на 6 светлинни години. С нашите технологии това означава 800 години полет.

За съжаление България няма ресурси, за да се занимава с космически изследвания.

Не, тук играят големите държави като САЩ, Англия, Русия. За 25 години нашите управници ни изкараха от десятката на космическите страни, пее се песента, че сме малка страна и не бива да имаме претенции за космически изследвания. Няма малки и големи, има умни и тъпи. А преди 25 години бяхме на върха – 5-та страна по космонавти, 10-а по апаратури. България бе 3-та страна, която разработваше космически храни.

Наистина ли още на иконите са рисувани извънземни и летящи чинии?

Да, още на иконите има нарисувани летящи чинии и те не са фантазия. Тогава всичко извън насъщните нужди за храна и сън е било обожествявано от хората, те го запечатвали, както са го виждали.

Технологичният напредък увеличава ли шансовете за скорошна среща с чуждите цивилизации?

Когато са идвали преди много хиляди години, те са видели начинаеща цивилизация, подавали са ни знания, но те след от отлитането им са замрели и изчезнали. Не сме запомнили как се строят пирамидите, а сме строили купчини от камъни, не сме запомнили как се пренасят огромни предмети, как се режат камъни, дялкали сме си с длетата, докато ония са рязали огромни блокове. Но сега, когато сме вече на друго ниво, ние ставаме вече достъпен събеседник. Затова моите колеги по света говорят, че в скоро време извънземните ще си покажат физиономиите.

А в момента те са около нас и не се показват, защото не искат да ни стресират. Пък и сме расисти – ние един циганин, негър или индианец не можем да понесем, камо ли циклоп, хилаво човече с огромна глава. Сигурно ще питаме: „Тоя урод какво прави тук?“

Защо пък да са в този образ, може да са по-красиви от нас.

Ами ако са по-красиви, ще наберем комплекси за малоценност.

Трябва ли да изпитваме страх от срещата с чуждоземците?

Не, това неминуемо ще стане някой ден. Защо трябва да се стресираме, не мога да разбера психозата от тази среща. Представете си, че на индианците от Латинска Америка са им казвали: „Ако дойдат тук един бели от Америка, ще ви изколят“. А те са викали „ура“, хората.

Аз пък съм убеден, че извънземните ни пазят, защото на няколко пъти са спирани ракети при изстрелване от шахти с ядрени заряди, повреждани са апаратури при изстрелване. А и чуждите цивилизации могат да ни помогнат да се преборим с проблемите на екологията. Щом са оцелели, те са успели да се преборят с тези проблеми на собствените си планети. Определено имаме нужда от някой, който да дойде и да ни изтегли за ушите.

Вижте още: 

Разговор с бивш служител на ЦРУ относно Зона 51 и извънземните

инфо: http://www.vsekiden.com/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Един коментар
  1. vera aleksandrova 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.