Христо Нанев: Слава Севрюкова предрече, че България ще се оправи при 20-ото правителство след промените

слава

Повече от 25 години писателят и изследовател на паранормалното Христо Нанев се фокусира в най-ярките български ясновидци, останали в сянка. Той е и най-големият изследовател на свръхфеномена Слава Севрюкова, за която има издадени 6 книги. Нанев е и сценарист и режисьор и на документален филм за Севрюкова, за която самата баба Ванга признава, че е по-велика от нея. Подготвя и втора книга за уникалния ясновидец от село Коньово Влайчо Желев, популярен сред народа като
Дядо Влайчо, както и книга за ясновидеца на Борис Трети – Любомир Лулчев.

Христо Нанев е завършил българска филология и театрална режисура. Самият той притежава и паранормални способности. Днес разкрива пред “ШОУ” най-големите тайни на великите. Както и на България!

– Изключителен изследовател си на свръхфеномена Слава Севрюкова, предвид трудовете ти за нея, а и личното ти познанство. Напоследък интернет-пространството е залято от информация, която се преписва на Севрюкова за т.нар. 14-о правителство след промените през 1989 г. у нас! То щяло да възроди страната от този момент нататък. Справка сочи, че това правителство е именно на Орешарски. Вероятно знаеш отговора на този въпрос?

– Това е една голяма спекулация! И аз попаднах в Интернет на подобна информация, но Слава Севрюкова никога не е казвала каквото и да било за т.нар. 14-о правителство! Това, което Севрюкова казва, е дословно: „Два пъти по толкова правителства /и сочи пръстите на двете си ръце/ ще се сменят, преди да дойде доброто за българския народ”. А това реално е числото 20…

– А предсказанието й, че жена ще застане начело на България и чак тогава тя ще се възроди, но преди това ще стартира доброто управление на страната със силен дух, който е бил дете по време на промените у нас?
– Да, да! Това е истина. В края на 80-те години, някъде преди 1991-а, това дете тя го виждаше да е на десетина години, което значи, че оттогава досега този човек би следвало да е около 30-годишен и вероятно му е още рано за такава мисия.

– А по отношение на пророчеството й за жената?
– Много хора ми задават този въпрос директно:

коя е тя?

Аз не зная коя е тя, но това е истина. А тази информация от Слава Севрюкова съвпада и с една прогноза на Ванга, която казва, че когато жена застане начело на държавата – нещата ще тръгнат на добре. Тази прогноза съвпада и с мнението на Тамара Глоба – една руска предсказателка. Имаме три независими източника във времето, които твърдят едно и също нещо за България.

– А има ли пророчество за това, което днес става у нас, по улиците?
– Самата Слава Севрюкова казва, че след промените ще се сменят правителства, и все неудачни, и ще обещават и няма да изпълняват… И нови ще идват, и те ще обещават и няма да изпълняват… Но казва, че ще дойде време, когато всички ще ги поставят на мястото им – тези, които бавно унищожаваха България. А за тоталните промени, които ще настъпят у нас с идването на жена на власт, тя предвиждаше 2017-2018 г. Но ние в онова време не вярвахме на тези и предсказания. Мислихме, че тя се заблуждава, а и че веднага България ще тръгне напред. А тя даваше дълги срокове. Слава Севрюкова казва дословно, цитирам: „Ще изтекат черните времена. В България нещата ще се променят към добро. Когато с гръм и трясък нахлуе злото и всичко изглежда непоправимо погубено, ненадейно ще настане обрат. Като прогонени от подивели ветрове ще се разпилеят разбойниците, които с десетилетия са грабили държавата. Ще дойдат честни хора, милеещи за нея. Затова ви казвам: Гласувайте, кой как желае, но гласувайте!

Отреденото ще стане, ала всеки трябва да поеме и лична отговорност, за да извърши България своята нелека мисия!“. Та, казва още тя: ”Държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат. Ще минават тия, ония… И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-2018 година. България ще се изправи на крака едва тогаз“. И допълва: „С промяната много лидери и правителства ще се сменят. Най-сетне начело ще застане жена. Ще възвърне в политическия живот истинското родолюбие и забравените изконни ценности. Тогава ще се оттласнем напред. Ще настъпи неудържим разцвет във всички области… Ще настане чудо през XXI век в Родината”. Дано това, което става сега, да е началото на края – казвам аз. Но същевременно леля Слава казваше, че най-много се бърка във времето. „За мене време няма. Време не съществува”, твърдеше тя, но понякога се „изпускаше” за точни дати, казваше ги.

– Как тръгна към Слава Севрюкова?
– Срещата ми с нея е още по време на соца. Тя преобърна представата ми за света. Бях директор на едно училище. Нямах личен проблем, просто отидох от любопитство. Но ме бяха предупредили, че ще видя жена с по-силни способности от тези на Ванга. Аз дълбоко се съмнявах в това. Много трудно стигнах до нея, защото доц. Иво

Лозенски стоеше като цербер там

И дори сега, толкова години от смъртта й, той продължава ревниво „да си я пази” – казва „аз съм духовният й наследник!” – и точка.

– Той живее при нея, грижи се за нея и работят заедно над строежа на атома, макар че тя е съвсем неука жена, но пък може да „вижда” онова, което и супермикроскоп не може да види по това време; пътува с мисълта си във времето…
– Да, така е. Лозенски се премести при нея след смъртта на съпруга й. Обгрижваше я. Беше по-малък от нея с 30 години. Работиха заедно в областта на ядрената физика. Тълкуваха Библията. Търсеха истината. Един изключителен тандем.

Та, стигнах при нея със скрит в сака касетофон. Беше много семпла, докато проговори. Но в мига, когато проговори – тя знаеше без да й казваме кой за какво е отишъл! Разкодира ни. Бяхме отишли там две коли хора. И тази първа среща продължи 4 часа – толкова много време ни отдели. Разреши ми да правя записи на касетофона, въпреки че първо Лознески не позволи, но тя го спря и разреши. По-късно имах много срещи с нея, а за книгите си, които после написах за Слава Севрюкова, съм се срещал с около 200 души нейни близки.

– Кое те впечатли особено в тези срещи?
– Много неща с конкретни факти и събития, за които няма да ни стигне времето да разказвам. Но онова, което тогава ме порази, е, че тя говореше за света на духовете, на мъртвите, като за един свят, който е реален като нашия, макар че тя избягваше да общува с мъртви. Още на първата ни среща говореше и за извънземните, за типовете цивилизации, които влизат в контакт. И всичко това става по време на социализма! А нещата, които тя каза тогава, сега, като следя информацията, която пристига от Запад, виждам, че започват да излизат наяве. Тя каза, че извънземните винаги са били на Земята, особено в древността, но сега, казваше, са „по-дискретни” и гледат да не се набъркват в човешката история. Казваше за тях, че няма добри и лоши. Това са само нашите примитивни обяснения за тях, макар че и аз мислих, че са „добри” и „лоши”, но не е така. Тя твърдеше, че извънземните са с висок морал.

Много ме впечатли и това, че говореше за микрокосмоса като за един особен непознат свят. Чуваше дори вътре в атомите звуци, красиви мелодии на движението. Разказваше ми как Моцарт и Бетовен правят контакт със световете, казваше: „Не си мислете, че тая музика те я измислят. Те влизат в ония канали, “разпечатват” космическата музика. И това става с още ред други поразителни неща, още на тази първа среща. И затова, когато се прибирах, бях вцепенен и не зная как съм шофирал изобщо.
И едно от нещата, които ме впечатли също особено много тогава, бе предупреждението й – леля Слава казваше: “Предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там,

където е земя – няма да бъде повече земя

Хората ще оцелеят по високото. А те да се връщат в България, защото тя е защитена свише територия от тези катаклизми”.

– А имало ли е ченгета и покрай Слава Севрюкова? Знае се, че покрай Ванга е имало много ченгета, а после се оказа, че ДС-досието на петричката пророчица е изчезнало, търсила го е изследователката й – писателката Жени Костадинова, написала също много книги за Ванга, както ти – за Севрюкова…
– Питал съм се и сам съм си отговарял на този въпрос: Ако е нямало край нея ченгета, но не и тя да е такова, с тази нейна огромна дарба – биха я унищожили! И когато веднъж на едно публично място се изпуснах неволно, че с нея са работили службите – ченгетата сами се издадоха. Първо те скокнаха. По телефона взеха да ми се обаждат.

Morkadis

– Кои?
– Точно те. Няма да ви кажа кои.

– Но те знаят, че ти знаеш, така ли?
– Естествено! Виж, самият факт, че преди десети ноември Слава Севрюкова и доц. Лозенски обикаляха европейските столици, гостуваха в Мадрид, в Атина, в Тел Авив; кралят Хуан Карлос я награждава с ордена на почетния легион – едно огромно признание!… – Не можеш по време на желязната завеса да обикаляш т.нар. капиталистически държави, без да има някой край тебе в „голяма игра”. Тия да ги разправят на малоумниците. Имало е! Освен това имам данни за някои висши ченгета, които са ходили при нея. Но не искам да разлайвам кучетата.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.