С какво е свързано внезапното активиране на пирамидите?

пирамидаПирамидите са едни от най-загадъчните постройки на нашата планета. И ето нова сензация – учените са регистрирали мощна светлинна енергия, която се излъчва точно от върховете на пирамидите и е насочена към космоса. Това се случва повсеместно. С какво е свързано внезапното активиране на пирамидите?

Отговорът на въпроса не е толкова лесен, ние и досега малко знаем за истинската природа на пирамидите. Много учени са единодушни в мнението си, че тези постройки са най-древните получатели и предаватели на информация. В последно време тези хипотези се потвърждават…

Какво ли е общото между пирамидата Кукулкан, която се намира на полуостров Юкатан в Мексико, пирамидите край град Сиан в Китай и пирамидите на културата Карал в Перу? Тези най-древни храмови постройки, издигнати приблизително по едно и също време с египетските пирамиди в Гиза, неотдавна са започнали да излъчват невиждана активност.

Много хора са станали свидетели на това как тези пирамиди са излъчвали мощен светлинен стълб в небето. Има дори снимки и видео на това необикновено явление.

Астрофизикът Антон Ермоленко е убеден, че случващите се събития трябва да бъдат сериозно изследвани:

„Световната научна общественост безспорно трябва да обръща повече внимание на случващото се с пирамидите. Това, че те са започнали да се събуждат от хилядолетен сън, само по себе си е уникално явление. Смятам, че сме длъжни не да игнорираме очевидните факти, а да се опитаме да определим каква е тяхната роля. Става въпрос не за единичен случай, а за масово явление, което се наблюдава от Азия до Южна Америка.“

Основното, което интересува и учените и обикновените хора е каква е причината за тези излъчвания на светлинна енергия и накъде са насочени. Очевидно е, че всичко, което се случва трудно може да бъде наречено съвпадение. Може би постепенно се доближаваме до разгадаването на тайната на великите пирамиди.

Прочетете още: 

Сфинксът и пирамидите покрити със сняг за пръв път от 112 г.

инфо: http://bulgarian.ruvr.ru/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

26 коментара
 1. Цеци 9 години ago
 2. Анонимен 9 години ago
 3. Анонимен 9 години ago
 4. osemnova 9 години ago
 5. Анонимен 9 години ago
 6. Анонимен 9 години ago
 7. sinandeko 9 години ago
 8. Анонимен 9 години ago
 9. Анонимен 9 години ago
 10. Анонимен 9 години ago
 11. Анонимен 9 години ago
 12. Por 9 години ago
  • невежият 9 години ago
 13. невежият 9 години ago
 14. noname 9 години ago
 15. Анонимен 9 години ago
 16. Анонимен 9 години ago
 17. Valentina Vasileva 9 години ago
  • Kap4elina 9 години ago
 18. Bai Ganio 9 години ago
 19. Анонимен 9 години ago
 20. izvanzemen 9 години ago
 21. Нина Жишева 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.