Документалния филм „Сириус“ с кадри на пришълец (видео)

пришълецКакто съобщава openminds.tv, вече е създаден нов документален филм за НЛО, извънземни и авангардна чиста енергия. Авторите са представили доказателства, че правителството е разбрало как работят НЛО и скрива технология, която може да предостави на хората екологично чиста енергия.

Филмът също така показва тяло на предполагаем хуманоид, чиято ДНК е изследвана и е установено, че принадлежи към „неизвестен вид“. Снимките са били представени заедно с анонс на премиерата на филма в Холивуд. Също така е обявено, че филмът е озвучен от актьора Томас Джейн, които, както знаете, проявява интерес към НЛО.

Новият филм се нарича «Сириус», и е дело на д-р Стивън Гриър. За целта Гриър събира група от много достоверни свидетели, които са дали показания пред представителите на всички големи медии в САЩ в Националния пресклуб във Вашингтон през май 2001 г. По това време той е снимал стотици надеждни свидетели.

Неговата работа е много влиятелна и е убедила хората, че правителството знае повече от това, което говори пред обществото. И както се изразява той – „Веднага след като хората започнат да осъзнават, че тайните служби знаят как работи НЛО, те също така ще са наясно, че не се нуждаят от петрол, въглища и ядрена енергия. Това е истината, която пазят в тайна. „

Едно от най-шокиращите изявления във филма е това , че получените „медицински доказателства и научен анализ на ДНК на хуманоидното същество от неизвестен вид, са открити в пустинята Атакама, Чили“.

Според създателите на филма, достоверността на доказателствата и квалификацията на здравните работници, които са извършвали анализа, са доста впечатляващи. Те вярват, че обявяването на откритието може да бъде „потенциално дълбоко и историческо“.

инфо: http://nepoznato.energetika-bg.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.