Снимки със загадъчни истории

Често по случайност на фотографиите улавяме странни действия или присъствия. Повечето от тях имат обяснение, но се намират и такива, зад които стоят доста интересни историии. Вижте.

Масовото убийство в Хинтеркайфек

а1

През 1922 г. Германия е потресена от убийство в малка ферма в Хинтеркайфек. Хората са ужасени не само от факта, че 6 души са мъртви, но и от странните обстоятелства около убийството. Разпитани са над 100 души, но никой не е арестуван или поне заподозрян. Никой не е имал причина да убие жертвите, никой не е бил в контакт с всичките наведнъж и само един човек е бил свързан с имота по някакъв начин. Един от напусналите малко преди убийството работници дори заявява, че за всичко са виновни духовете, обитаващи фермата.

Според полицията нещата са се случили горе-долу така: Пристига нова прислужница и след няколко часа първото убийство е факт – самата новодошла. По-натам последователността от действия не е известна, но се предполага, че убиецът или убийците са прекарали няколко дена във фермата, хранейки се с говедата и провизиите от кухнята, защото съседите са виждали пушек от комина. Въпреки това мистериозното 6-торно убийство си остава мистерия и до днес.

Загадъчният астронавт

а2

През 1961 г. пожарникарът Джим Темпълтън е на излет сред природата с 5-годишната си дъщеря. Вдъхновен от хубавото време, той ѝ прави серия снимки сред зеленината. Когато обаче взима фотографиите си от фотото, той е изненадан от странна фигура, приличаща на космонавт в скафандър, застанала зад гърба на дъщеря му на един от кадрите. Темпълтън не помни да е виждал някой да се навърта около тях в този ден, а експертизата, извършена по-късно от Kodak, потвърждава, че фотографията не е манипулирана.

Падащото тяло

а3

Семейство Купър се снима в дома си в Тексас през 1931 г. При проявяването на филма се вижда как от тавана виси нечие тяло. Според семейството снимката е с дефект, но каквото и да е, е достатъчно зловещо…

 Пътешестващият във времето хипстър

а4

На тази снимка от 1941 г. на пръв поглед няма нищо необичайно. На втори обаче, можем да забележим мъж, облечен в странни за епохата дрехи, с модерни слънчеви очила и съвременен фотоапарат. Освен това мъжът е видимо по-висок от останалите, което, ако приемем, че е пътешественик от бъдещето, се обяснява с акселерацията на поколенията. В интернет този странен мъж е наречен „пътешестващият във времето хипстър“.

9/11 – жената от южната кула

а5

На тази фотография след терористичния акт в Световния търговски център, можете ясно да различите жена с бели панталони, стояща на ръба на разрушеното здание. Жената се казва Еда Клинтън, а мистерията около нея е, че според много хора тя още е жива. Била е забелязана няколко дни след инцидента да дава интервюта, но малко след това, изчезва безследно…

инфо: http://div.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

7 коментара
  1. snezhka 11 години ago
  2. Анонимен 11 години ago
  3. Анонимен 11 години ago
  4. Eli 10 години ago
  5. Анонимен 10 години ago
  6. Адриана 9 години ago
  7. Владо 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.