Какво скриха НАСА от човечеството?

а1На 26-ти декември 1994 година най-големият космически телескоп Хъбъл на  НАСА заснема огромен бял град, плаващ в Космоса. Снимките,  пуснати на уеб сървър на телескопа, за кратко време са били на разположение на потребителите на интернет, но след това са били засекретени.

Властите (или не са те?) крият от нас цяла една галактика от извънземни. Повечето хората знаят, че центровете на галактиките са обикновено черни дупки. Може би извънземните вече могат да унищожават черната дупка и да използват гравитационните сътресения за получаване на енергия с немислими преди това количества?

Властите, може би, просто се страхуват да оповестят това, защото ние сме безсилни пред тях …

Небесният град, плаващ в Космоса

През януари 1995 г. германски астрономически вестник публикува кратко съобщение, на което реагираха незабавно всички научни, религиозни и популярни издания на планетата . Всеки издател насочи вниманието на своите читатели към напълно различни аспекти на съобщението, но те се свеждат до едно: във Вселената е открит домът на Бога.

На 26-ти декември, 1994 година в  НАСА се вдига страшен шум. След дешифрирането на серия от снимки, предавани от телескопа Хъбъл, на тях ясно се вижда огромен бял град, плаващ в пространството.

Представители на НАСА не успяват много бързо да блокират достъпа до уеб сървъра на телескопа, който включва всички снимки от Хъбъл за изучаване от различни астрономически лаборатории. По този начин закратко време – в продължение на няколко минути те са били достъпни за потребителите на световната мрежа.

Все пак какво астрономите виждат на тези невероятни снимки?

а2 кПървоначално това е едно малко мъгливо петно на един от кадрите. Но когато професорът от Флорида Кен Уилсън (Ken Wilson)  решава да разгледа по-подробно снимките, той открил, че петното е странна структура, която не може да се обясни нито с дифракция в обектива на телескопа, нито с нарушения в комуникационния канал за пренасяне на изображението на Земята. След кратка оперативна среща е решено да се се презаснеме участъкът в Космоса, указан от професор Уилсън с максимална резолюция за Хъбъл.

Големият обектив на космическия телескоп е фокусирани върху най-далечния ъгъл на вселената достъпен за преглед от телескопа.  И „петното“ се появява пред смаяните погледи на учените, прожектирано  на екрана в лабораторията за контрол на Хъбъл, подобно на фантастичен град, един хибрид между „летящия остров“ Лапута на Суифт и научнофантастичните градове на бъдещето.

Огромната конструкция, простряла се в пространството на Космоса на много милиарди мили, блестяла с неземна светлина. Плаващият град  единодушно е признат за Жилището на Създателя, за мястото, където може  да бъде поставен Божият престол. Представител на НАСА заяви, че градът не може да бъде населен в обичайния смисъл на думата.

Въпреки това съществува и друга, не по-малко фантастична версия на космическия произход на града. Факт е, че в търсенето на извънземен интелект, чието съществуване в продължение на десетилетия едва ли не е под въпрос, учените са изправени пред един парадокс. Ако приемем, че Вселената е масово населена от много цивилизации, стоящи на различни нива на развитие, едни от тях неизбежно трябва да бъдат суперцивилизации – не просто излезли в Космоса. Но те активно се установяват във все по-обширна територия на вселената.

Дейността на такива суперцивилизации, включително инженерната – по промяна на тяхното естествено местообитание,  трябва да се вижда на разстояние от милиони светлинни години.

Но нищо подобно доскоро астрономите не са отбелязвали. И сега изведнъж – определено изкуствен обект в галактически мащаби. Възможно е градът, открит от Хъбъл на Коледа в края на ХХ век, да е именно такава инженерна конструкция на изключително мощна извънземна цивилизация.

Размерът на града е зашеметяващ. Не са известни небесни обекти, които да са в състояние да се конкурират с този гигант. Земята спрямо този град е само една песъчинка в пространство.

Morkadis

Накъде се движи – и придвижва ли се този гигант? Компютърен анализ на серията от снимки, получени с Хъбъл показват, че движението на града като цяло съвпада с движението на околните галактики. Тоест, по отношение на Земята всичко съвпада с Теорията за Големия взрив. Галактите се разбягват, червеното отместване се увеличава с увеличаване на разстоянието.

Въпреки това, триизмерната симулация на отдалечена част на вселената изяснява потресаващ факт: не  част от вселената се отдалечава от нас, а ние – от нея. Защо отправна точка е преместена в града? Защото именното това неясно петно на снимката се оказва в компютърният модел на „центъра на вселената.“

Обемно движещите се снимки ясно показват, че галактиките се разбягват, но именно от тази част на Вселената, в която е Градът. С други думи, всички галактики, включително нашата са излезли  от тази точка на пространството, и именно около Града е ротацията на вселената.

С други думи – първата теория за града като Дом на Бога, се оказва необичайно успешна и близко до истината.

Няма никакво съмнение, че някой или нещо е предопределило решението да се насочи телескопът Хъбъл именно в тази област на Космоса – към Царството на Бога….

 През 2011 год. излиза новината, че британските национални архиви са започнали да разсекретяват редица документи и свидетелства за съществуването на извънземен разум. Това е сбирка от 8500 страници, която съдържа документация за НЛО явления, съобщения и свидетелства за сблъсъка на човечеството с извънземния разум от 2000 до 2005 г. и се смята за една от най-големите в света. В същото време може би най-страхотното откритие по въпроса за извънземния разум си остава това на НАСА от 1994 г., което в много отношения е засекретено и до днес.

инфо: http://orinavi.blog.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

13 коментара
 1. Портифай Серафимоф Нафартунов 11 години ago
  • Анонимен 11 години ago
  • XXXXX 9 години ago
  • Анонимен 7 години ago
 2. Ейнджъл 11 години ago
 3. Ангеларий 11 години ago
 4. Анонимен 11 години ago
 5. Анонимен 11 години ago
 6. Анонимен 10 години ago
 7. Анонимен 10 години ago
 8. Анонимен 9 години ago
 9. aнонимнa 9 години ago
 10. Синята лагуна 5 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.